Bli medlem

ÅK HOJ OCH HA SKOJ!

Kråkestans Motorcykelklubb ska vara en aktiv förening, där medlemmarna åker mycket hoj, träffar trevliga kompisar, trivs tillsammans och känner delaktighet och samhörighet med klubben. Klubbstugan ska vara en naturlig samlingsplats för medlemmarna.

Vi har två stora årliga arrangemang:

- Kråkesvägen - vårt största mc-arrangemang

- Krokekortegen på Fallens Dagar

Vi har torsdags- och lördagskörningar och några långresor. Fester har vi ofta och datum för detta hittar ni i kalendern.

Och så har vi ju vår fantastiska stuga på kanalön - en verklig oas. Detta är vår träffpunkt året runt.

INFORMATION OM KLUBBEN

Klubben startade 1997 och vi är för närvarande ca 60 medlemmar samt ett antal entusiastiska anhöriga. Profilen på klubben är medelålders som åker Yamaha, HD, Suzuki, Honda, Kawasaki, BMW, Triumph och Indian mestadels glidare. Om du är yngre eller åker rejsmaskin är du också välkommen. Vi träffas vid vår klubbstuga på Kanalön varje onsdag hela året för att "tjöta" och/eller åka motorcykel.

Klubben arrangerar:

- Föreläsningar

- Studiebesök

- Klubbkvällar

- Resor (korta och långa)

- Fester

- Jippon

- Hojrally

- Kortége

Klubbprylar att köpa:

- Klistermärken

- Tygmärken

- Ryggmärken

- Pins

- Kepsar

- T-shirts

- Tröjor

Som medlem har du också möjlighet att låna klubbstugan för privata fester eller tillställningar, t.ex. födelsedagskalas, dop, studentfest mm.

BLI MEDLEM

För att bli medlem i Kråkestans MC så krävs att man har mc och blir godkänd av styrelsen. Som medlem är man skyldig att rätta sig efter klubbens stadgar och regler.

Så här mycket kostar medlemsavgiften per år:

- Enskilt medlemskap: Du har mc och blir fullvärdig medlem. 350 kr/år

- Stödmedlem: Inget krav på att du har mc. Stödmedlemmar saknar rösträtt i klubben. 100 kr/år

Om du är anhörig eller åker på "pallen" till en medlem får du givetvis vara med utan kostnad. I medlemskapet ingår vårt medlemsblad Kråkebladet ca 3-4 gånger per år (samt lite dekaler vid inträdet). När klubben mottagit din ansökningsblankett kommer den att behandlas av klubbens styrelse. Blankett finns att ladda ner längre ner på sidan eller så kommer ni ner till klubbstugan och fyller i en sådan.

För medlemsansökan som har beviljats av styrelsen under september - december gäller medlemsavgift även för nästkommande år.

Klubben är ansluten till SMC. Som medlem kan du få medlemsrabatt i SMC.

ANSÖKNINGSBLANKETT

Fyll i medlemsansökan här eller ladda ner en ansökningsblankett för utskrift här!